NO / EN
Final_Logo_Sanguine copy.png

Restauranten i Operaen

Høst og vinter er innetid. Bak den store glassfasaden kan du nyte synet av trolsk vinterfjord og de flotte høstfargene på Hovedøya. Sommerstid skal det godt gjøres å komme nærmere Oslofjorden uten å dyppe tærne, enn hva du gjør hos oss. Om sommeren kan du slikke sol på uteserveringen, enten med et godt måltid på dag- eller kveldstid, eller med et iskaldt glass fra cafeen.

Vi er et folkelig brasserie med en variert meny, etter årstidenes smaker.

Sanguine er et selvsagt valg før eller etter en operaforestilling, men holder åpent 360 dager i året - du er hjertelig velkommen helt uavhengig av hva som skjer på hovedscenen.

 

 

Åpningstider

Man–Lør: 12–19
(Baren fra 10)
Søn 12–28
(Baren fra 11.30)

BESØKSADRESSE

Kirsten Flagstads plass 1
0150 Oslo

KONTAKT

Telefon: 21 42 21 42
E-post: post@opera-huset.no

Bilder fra Sanguine Brasserie

 

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt hvis det er noe du ønsker mer informasjon om - vi hjelper deg gjerne.

Telefon: +47 21 42 21 42
E-post: post@opera-huset.no

 

OPERAEN

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet, innenfor et stort register av uttrykk, og tilgjengelig for et bredest mulig publikum.

Operaen har som verdi å gjøre livet større. 

1446552099388.jpeg

VIL DU BLI EN DEL AV TEAMET?

Send oss gjerne en åpen søknad.

Servitør- og barsøknader rettes til restaurantsjef Lindi Gillebo på lindi@opera-huset.no.

Kokkesøknader rettes til kjøkkensjef Tore Sømme på tore.somme@opera-huset.no.