---
LUNSJ
8.januar til 13.mars
Lunsj serveres til 16.00 mandag til fredag og til 15.00 lørdag og søndag.
LUNSJRETTER
335,-
DAGENS BRUNSJ
Inkluderer lunsjrett, et glass champagne, kaffe og en liten søtsak
335,-
249,-
DAGENS LUNSJ
Inkluderer lunsjrett, mineralvann, kaffe og en liten søtsak
249,-
195,-
SANGUINES KREMEDE FISK- OG SKALLDYRSUPPE
195,-
Allergener: Bløtdyr, fisk, melk, selleri, skalldyr, sulfitter
195,-
CÆSARSALAT
med kyllingbryst og røkt bacon
195,-
Allergener: Egg, fisk, hvete, melk, sennep
205,-
LASAGNE
205,-
Allergener: Melk, fisk, hvete, bygg, selleri, egg
195,-
SANGUINES UTRADISJONELLE LØKSUPPE
med ost, krutonger, and og potet
195,-
Allergener: Sulfitter, selleri, melk, hvete, egg
195,-
CHOUCROUTE GARNIE
med surkål, potet og sennep
195,-
Allergener: Melk, sennep, sulfitter
195,-
QUENELLES
Franske fiskeboller med skalldyrsaus, syltet fennikel, krutonger, beter og bønner
195,-
Allergener: Melk, sulfitter, selleri, bløtdyr, skalldur, fisk, hvete
215,-
BYGGRYNSRISOTTO
med sopp, fennikel og selleri
215,-
Allergener: Melk, selleri, sulfitter, bygg
DESSERTER
135,-
HASSELNØTTBROWNIE
med sjokoladevariasjon
135,-
Allergener: Melk, hvete, mandler, egg. hasselnøtter
135,-
TIRAMISU
med bringebærsorbet
135,-
Allergener: Egg, hvete, melk, mandler og sulfitter
125,-
ISKREM OG SORBET
125,-
Allergener: Melk, sulfitter og egg
125,-
PETITS FOURS
dagens utvalg av sjokolader og makroner
125,-
Allergener: Egg, hvete, melk, peanøtter, mandler, hasselnøtter, pistasj og soya
145,-
OSTER
med marmelade og fruktbrød
145,-
Allergener: Sulfitter, melk, hvete, rug
135,-
KLASSISK OPERAKAKE
med stikkelsbærsorbet
135,-
Allergener: Melk, hvete, mandler, egg
---
A LA CARTE
8.januar til 13.mars.
Serveres fra 16.00 mandag til fredag og fra 15.00 lørdag og søndag.
FORRETTER
135,-
LITEN KLASSISK CÆSARSALAT
med parmesan og krutonger
135,-
Allergener: Egg, fisk, hvete, melk, sennep
145,-
SANGUINES KREMEDE FISK- OG SKALLDYRSUPPE
145,-
Allergener: Bløtdyr, fisk, melk, selleri, skalldyr, sulfitter
178,-
SOTET LAKS
soya, gari og urtesalat, eple, sitron og fennikel
178,-
Allergener: Fisk, soya, sulfitter, selleri
178,-
SPICY CARPACCIO
chimichurri, ristet svart pepper, trøffel- og parmesankrem
178,-
Allergener: Selleri, melk, sulfitter, egg, sennep
158,-
SANGUINES UTRADISJONELLE LØKSUPPE
158,-
Allergener: Sulfitter, selleri, melk, hvete, egg
HOVEDRETTER
308,-
SKREI
urtesaus, grønne bønner, bacon og kål
308,-
Allergener: Melk, sulfitter, bygg, selleri, soya, fisk, skalldyr, bløtdyr, sesam
325,-
SKATEVINGE
rotfruktkake, steinbitrogn og syrlig rømme, smørsaus og brokkolikrem
325,-
Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, sulfitter, melk, egg
308,-
KONFITERT ANDELÅR
parmesan- og urtebakt tomat, grillsaus, potetpuré, pastinakkcrisp og bakt purre
308,-
Allergener: Sulfitter, melk, selleri, bygg, fisk, soya, sesam
325,-
YTREFILET AV STORFE
fløtekokt sopp, ristet potet, chimichurri og peppersaus
325,-
Allergener: Melk, sulfitter, soya, selleri, bygg, fisk, sennep
260,-
BYGGRYNSRISOTTO
med sopp, fennikel og selleri
260,-
Allergener: Melk, selleri, sulfitter, bygg
298,-
KVELDSMAT, SERVERES ETTER KVELDSFORESTILLING
Rask rett og et glass vin
298,-
250,-
KVELDSMAT UTEN, SERVERES ETTER KVELDSFORESTILLING
Rask rett og mineralvann
250,-
DESSERTER
135,-
HASSELNØTTBROWNIE
med sjokoladevariasjon
135,-
Allergener: Melk, hvete, mandler, egg. hasselnøtter
135,-
TIRAMISU
med bringebærsorbet
135,-
Allergener: Egg, hvete, melk, mandler og sulfitter
125,-
ISKREM OG SORBET
125,-
Allergener: Melk, sulfitter og egg
125,-
PETITS FOURS
dagens utvalg av sjokolader og makroner
125,-
Allergener: Egg, hvete, melk, peanøtter, mandler, hasselnøtter, pistasj og soya
145,-
OSTER
med marmelade og fruktbrød
145,-
Allergener: Sulfitter, melk, hvete, rug
135,-
KLASSISK OPERAKAKE
med stikkelsbærsorbet
135,-
Allergener: Melk, hvete, mandler, egg
---
SESONGENS MENY
8.januar til 13.mars
Serveres fra 16.00 mandag til fredag og fra 15.00 lørdag og søndag.
SANGUINES UTRADISJONELLE LØKSUPPE
+Allergener: Sulfitter, selleri, melk, hvete, egg
+Allergener: Melk, sulfitter, bygg, selleri, soya, fisk, skalldyr, bløtdyr, sesam
SKREI
urtesaus, grønne bønner, bacon og kål
+Allergener: Melk, sulfitter, bygg, selleri, soya, fisk, skalldyr, bløtdyr, sesam
+Allergener: Sulfitter, melk, selleri, bygg, fisk, soya, sesam
KONFITERT ANDELÅR
parmesan- og urtebakt tomat, grillsaus, potetpuré, pastinakkcrisp og bakt purre
+Allergener: Sulfitter, melk, selleri, bygg, fisk, soya, sesam
+Allergener: Sulfitter, melk, hvete, rug
OSTER
marmelade og fruktbrød
+Allergener: Sulfitter, melk, hvete, rug
+Allergener: Melk, hvete, mandler, egg, hasselnøtter
HASSELNØTTBROWNIE
med sjokoladevariasjon
+Allergener: Melk, hvete, mandler, egg, hasselnøtter
SESONGENS 3-RETTER, KR 580,-
Kjøtt eller fisk hovedrett og dine to valg blant de andre tre rettene.
SESONGENS 2-RETTER, KR 440,-
Kjøtt eller fisk hovedrett og forrett, ost eller dessert.
SESONGENS HOVEDRETT, KR 308,-
BARNEMENY
+Allergener: Hvete, sesam
MINIBURGER MED TOMAT OG AGURK
kr 120
+Allergener: Hvete, sesam
+Allergener: Hvete, egg, melk
PASTA MED TOMATSAUS
kr 120
+Allergener: Hvete, egg, melk
+Allergener: melk
PØLSER MED POTETMOS
kr 120
+Allergener: melk
+Allergener: Egg, melk, soya
VANILJEIS MED SJOKOLADESAUS
kr 55
+Allergener: Egg, melk, soya
Alle retter fra á la carte-menyen kan bestilles i barnevennlige porsjoner.